Telefon: 073-509 04 39 Mail: anders@liquiddesign.se


Webbdesign, Sökmotorsoptimering & Joomla

Gratis SEO-rapport är inte helt fel... :)

Upplagd av Anders Sällstedt
Anders Sällstedt
Efter många år som anställd är jag numera frilansare och jag stormtrivs. Att job
Användaren är offline
den torsdag, 16 juni 2011 i Webbutveckling

Från och med idag och en tid framöver kommer vi på Liquid Design erbjuda våra besökare möjligheten att få en gratis sökmotoroptimerings-rapport för sin hemsida. Rapporten ger dig som har en hemsida möjligheten att se huruvida den är sökmotoroptimerad och vad som kan göras för att förbättra närvaron i sökmotorerna.



Ett problem som många har är att de märker att företagets hemsida får för få besökare och att den är svår att hitta via t.ex. Google. Man kanske dyker upp på sidan 7 på företagets viktigaste sökord. Problemet man snabbt identifierar är att det är oerhört svårt att faktiskt få en uppfattning om vad som är fel och vad man kan göra för att förbättra sin position i en sökning. De verktyg som finns att tillgå kostar ofta pengar, mycket pengar, och det är inte många som har varken tid eller råd att faktiskt investera i den typen av programvaror. Utöver det så ska man tyda det resultat som man får av analysen vilket kan vara en vetenskap för sig.


Vi på Liquid Design har därför beslutat oss för att under en begränsad tid erbjuda våra besökare möjligheten att få en sida på sin hemsida analyserad utifrån de sökfraser som är viktiga för just den sidan. Detta är helt kostnadsfritt och är ett sätt för oss att öka medvetenheten om sökmotoroptimering och vikten av att man lägger ned energi på att förbättra sin position i sökmotorerna. Självklart är rapporten helt gratis.


För att få möjlighet att få en gratis SEO-rapport är det bara att klicka här


Har du frågor om sökmotoroptimering eller webbdesign och är i behov av hjälp så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Taggar: Otaggad

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar

Lämna kommentar

Gäst
Gäst söndag, 16 december 2018

Webbdesign

Jag erbjuder kompletta hemsidor från första textraden till färdig hemsida med vacker webbdesign, utbildning, statistik och support.

Enkelhet och Service är de två ledord jag arbetar efter. Det ska vara lätt att arbeta med mig och du ska känna att du får all service och support som du någonsin kan önskar.

Vill du se ett urval av de hemsidor vi har skapat, klicka här.

Kontakta oss